Openbaar atelier: onderzoeksscenario's

18-01-2017 2621 keer bekeken

Begin

12-04-2017 om 19:30

Einde

12-04-2017 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

We nodigen u met veel plezier uit om 12 april deel te nemen aan het openbare atelier dat wordt gehouden in het Cultuurhuis van Doorn van 19:30 tot 21:30. In dit atelier werken we met u aan de onderzoeksscenario's voor de herbestemming van de Marinierskazerne.

Het is het prettigst wanneer iedereen vanaf het begin aanwezig is en de afsluiting bijwoont. We beginnen met een plenaire presentatie van het voorwerk van het werkteam, de vier onderzoekscenario’s, en de uitwerking die Terra Incognita daarbij gemaakt heeft. Vervolgens vragen we u om de onderzoeksscenario’s aan te scherpen en nadere onderzoekvragen te formuleren. We eindigen met een centrale afsluiting. U hoeft zich voor dit atelier niet aan te melden.

De concept onderzoeksscenario’s worden kort na het atelier op internet geplaatst. Iedereen kan dan nog enkele weken onderzoeksvragen voorstellen bij de verschillende onderzoeksscenario’s.

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen