Kies voor op eigen kracht, en anders sowieso voor groen, GEEN woningen

Arie Klootwijk 11-09-2017 3110 keer bekeken

Deze gemeente wil duurzaam worden, kieze dus voor Op eigen kracht en hergebruik de kazernegebouwen. Een groene campus is ook in de bestaande gebouwen onder te brengen, en sportfaciliteiten eveneens. Laat dit niet opnieuw een financieel fiasco alá het gemeentehuis worden; de gemeente heeft al € 100 miljoen schuld!

En als er dan toch woningen komen (uiteindelijk doet de gemeente toch altijd wat ze zelf wil, omdanks de zogenaamde participatie), kies dan voor een zeer beperkt aantal woningen, bij voorkeur villa's. Die passen in de omgeving, flats absoluut niet. De aantallen woningen in huidige scenario's betekenen een toename van de bevolking tot wel 15%! Die hoeveelheid extra verkeer kan ons wegennet niet aan. Wie bedenkt zoiets?!?

En houdt die woningen laag. De gemeente hanteert meestal een maximale goothoogte van 10 meter. Waarom is er dan nu een scenario met 8 tot 10 bouwlagen = 30 meter hoog? Nogmaals wie bedenkt zoiets?!?

Dit is een groen dorp met laagbouw in een Nationaal Park , en dat moet zo blijven! 

 

 

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen