Submenu

Na presentatie scenario's kijken we uit naar de beoordeling

07-07-2017 8440 keer bekeken 0 reacties

Op 5 juli werden de onderzoeksscenario's gepresenteerd aan de bewoners van Doorn en de Raads- en Statenleden. Weet u wat er absoluut zou moeten komen of wat helemaal niet? Noteer woensdagavond 6 september dan alvast in uw agenda voor het volgende atelier!

De afgelopen maanden werkten allerlei mensen aan de onderzoeksscenario's voor de toekomst van de Marinierskazerne in Doorn. Er ontstonden vier scenario's: Dorp voor een Dorp, Groene Campus, Op eigen Kracht en Gezond leven. Ieder scenario met een eigen invulling van het terrein. Wellicht dacht u hierover met ons mee op de dag van de kazerne op 1 februari? Of steekt u uw handen uit de mouwen als lid van het werkteam of het projectteam? Ook kijken er een hoop experts mee vanuit een diversiteit aan onderwerpen, van binnen onze gemeente en daarbuiten.

Afgevaardigden van al deze partijen, raads- en statenleden van de gemeente en de provincie, kwamen afgelopen woensdag nog één keer bij elkaar om de vier scenario's met elkaar te bespreken voor de zomer. Heeft u ook een mening over de toekomst van het Mariniersterrein? Zet woensdagavond 6 september dan alvast in uw agenda! Dan gaan we met elkaar scoren welk van de ingrediënten uit de vier scenario's de toekomst van het terrein bepalen. Deze ingrediënten, die wij met elkaar belangrijk vinden, vormen straks de regels waaraan degene die het terrein koopt zich moet houden.

 

Wethouder Gerrit Boonzaaijer: "Het is leuk om te zien dat zoveel mensen betrokken zijn en actief met ons, het Rijksvastgoed en de Provincie mee denken. Ik wil iedereen, en speciaal ook het werkteam, bedanken voor hun bijdrage tot nu toe en iedereen uitnodigen voor de avond op 6 september. Ik zie uit naar dit deel van het proces. Ik ben benieuwd welke ingrediënten uit de vier scenario's u belangrijk vindt. Het hele proces tot nu toe en deze manier van ontwikkelen van een kader voor het terrein geeft een stevige basis. Dat is belangrijk voor onze toekomst als gemeente en het mariniersterrein in het bijzonder."

 

Gedurende de zomer informeren we u over het vervolg via diverse kanalen. Wilt u meer weten over de onderzoeksscenario’s en de stappen in het proces? Ga dan naar www.mkdoorn.nl voor meer informatie.

U kunt ons ook altijd benaderen, mocht u vragen hebben of op zoek zijn naar bepaalde informatie.

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen