Submenu

Presentatie mogelijkheden toekomst Marinierskazerne - 5 juli, 19.30 uur in Cultuurhuis Doorn

19-06-2017 9161 keer bekeken 0 reacties

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de onderzoeksscenario’s voor de Marinierskazerne in Doorn. Hierin zijn de verschillende mogelijkheden voor herbestemming van de Marinierskazerne onderzocht.

Bewoners, ondernemers, organisaties en experts op verschillende terreinen hebben zich de afgelopen maanden over de verschillende mogelijkheden gebogen. Hierbij zijn allerlei ideeën gelanceerd, wensen geuit en heel veel dingen uitgezocht. Dit heeft geleid tot vier onderzoeksscenario’s die veel ingrediënten bevatten voor de toekomst van het kazerneterrein. In september is er een openbaar atelier waarin we iedereen vragen mee te denken over de keuze van juiste mix ingrediënten. Het atelier wordt voorbereid door het ‘werkteam’, een groep van betrokken burgers. Want er moeten nog veel keuzes gemaakt worden om tot het ontwikkelingskader te komen.

 

Maar voordat we keuzes maken presenteren we de definitieve onderzoeksscenario’s waarin alle ingrediënten zijn opgenomen. We doen dat in kleine groepen en gaan graag met u in gesprek over de resultaten tot nu toe. Ook de gemeenteraadsleden en provinciale statenleden zijn uitgenodigd voor deze presentatie. Als u alvast wilt kijken naar de onderzoeksscenario’s en de stappen van het proces, ga dan naar www.mkdoorn.nl

 

We zien u graag bij de presentatie op 5 juli om 19.30 in het Cultuurhuis in Doorn

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen