Submenu

Jongerenwedstrijd - win een marinierstaart!

06-06-2017 4415 keer bekeken 0 reacties

Ken jij het terrein van de Mariniers in Doorn? Wat vind jij dat er in 2025 moet komen? #zwembad? #paintball? #voetbalveld? Denk met ons mee en win een echte marinierstaart! (Bent u niet meer jong - deel dan dit bericht met de jongeren die u kent).

Volg MKDoorn op instagram en #denkmee! Plaats jouw idee @mkdoorn met de # wat jij vindt dat er moet komen! #besteidee #wineentaart! Post jouw goede ideeën voor 5 juli! Degene met het beste idee komen wij een taart brengen.
Allerlei mensen zijn aan het nadenken over het terrein waar de mariniers nu nog zitten. Wat moet er komen als zij in 2015 weg gaan? Zij verhuizen in 2022 verhuizen naar Vlissingen en daarna krijgt het terrein een nieuwe eigenaar. Misschien zit je daar wel op school of op een andere school in de buurt? Wat vind je dat er moet komen?  Of wat zou je leuk vinden om te doen, wat er nu nog niet is bij jou in de buurt? Of iets wat je al doet, maar wat eigenlijk veel beter kan op een nieuwe locatie?

Het is een super groot gebied en wat daar gaat gebeuren heeft impact op iedereen in de omgeving. Er zijn allerlei manieren om mee te denken. Dat hebben heel veel mensen al gedaan.  

Via bijeenkomsten, twitter, facebook, instagram en de website mkdoorn.nl

 

Je kan informatie vinden op onze website: mkdoorn.nl.

 

Lijkt het je interessant om tijdens een bijeenkomst na te denken over wat er mogelijk is voor jou? Abonneer je dan op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen.

 

0  reacties

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen