Submenu

Dag van de Kazerne druk bezocht

02-02-2017 1379 keer bekeken 0 reacties

Meer dan 200 mensen bezochten op 1 februari de ‘Dag van de Kazerne’.

Na een rondleiding dachten ze mee over de toekomst van het terrein en de gebouwen nadat in 2022 de mariniers zijn verhuisd naar Vlissingen. De Dag van de Kazerne was de aftrap van een proces om te komen tot een ‘ontwikkelingskader’ voor het terrein. Voor dit proces wordt tot eind 2017 de tijd genomen.

Nog tot 5 februari kunt uw eerste ideeën voor de toekomst van de kazerne in de ideeënbus op de website achterlaten. Met de ideeën gaan we aan de slag om verschillende scenario’s voor de herbestemming van de kazerne te maken, samen met het werkteam van burgers en betrokkenen.

Op 12 april is het volgende openbare atelier en kunt u weer meedenken en uw ideeën geven voor de toekomst van het kazerneterrein aan de hand van de scenario’s. Ook in juli, september en december zijn er weer ateliers waar uw inbreng zeer gewenst is.

Blijf op de hoogte door ons te volgen op de website, de nieuwsbrief, facebook, twitter en/of instagram.

0  reacties

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen