Submenu

Vergeet u zich niet aan te melden voor de Dag van de Kazerne?

27-01-2017 1497 keer bekeken 0 reacties

Over 6 dagen is de ‘Dag van de Kazerne’: woensdag 1 februari tussen 15.00 en 20.30 uur. Hiervoor moet u zich voor maandag 30 januari 12:00 aanmelden.

De 'Dag van de Kazerne' vormt de aftrap van de zoektocht naar nieuwe bestemmingen voor het kazerneterrein.  Wij willen heel graag weten welke ideeën u daarvoor heeft. Daarom roepen wij u  op om op 1 februari naar de Dag van de Kazerne te komen. Om toegang te krijgen tot de kazerne moet u zich vooraf aanmelden. Wanneer u zich reeds aangemeld hebt hoeft u uiteraard niks te doen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 januari 12:00 uur op deze website. Mocht dat u niet lukken stuurt u dan een bericht via 'contact' om u aan te melden. Vermeldt daarbij alle namen van de mensen die willen komen.

Na aanmelding kunt u op 1 februari op een voor u geschikt moment binnen de gemelde tijden binnenlopen en ons vertellen hoe u de toekomst van het kazerneterrein het liefste ziet. Om op de dag zelf het terrein op te komen heeft u een legitimatiebewijs nodig. We horen graag welke wensen en ideeën u heeft. Er zijn ieder half uur rondleidingen op het terrein zodat u een indruk krijgt van de huidige situatie. Om 20.00 uur vatten we alle ideeën samen.

Tot en met 5 februari kunt u uw ideeen ook in de ideeenbus op deze website achterlaten.

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen