Submenu

1 februari: Dag van de Kazerne

11-01-2017 2828 keer bekeken 0 reacties

De aftrap van de zoektocht naar mogelijke nieuwe bestemmingen voor de Marinierskazerne is op woensdag 1 februari tussen 15.00 en 20.30 uur met de Dag van de Kazerne op het kazerneterrein.

Loop die dag op een voor u geschikt moment binnen en vertel ons hoe u de toekomst van het kazerneterrein het liefste ziet. Er zijn ieder half uur rondleidingen op het terrein zodat u een indruk krijgt van de huidige situatie. Om 20.00 uur vatten we alle ideeën samen.

Vanaf 20 januari ideeënbus en meer informatie op website
Kunt u niet komen? Op mkdoorn.nl kunt u vanaf 20 januari tot en met 5 februari ook uw ideeën kwijt. Vanaf die datum is er ook meer informatie beschikbaar op deze internetsite.
De Dag van de Kazerne is op het kazerneterrein zelf, een beveiligd gebied. Vanaf 20 januari kunt u zich aanmelden. Om het terrein op te kunnen heeft u een legitimatiebewijs nodig.

Hoe kunt u meedenken na ‘de Dag van de Kazerne’?
Er zijn verschillende manieren om mee te doen. U kunt aanwezig zijn bij de atelierbijeenkomsten (data vindt u straks op de website), meepraten op mkdoorn.nl of lid worden van het werkteam. Voor dat laatste kunt u zich aanmelden tijdens de Dag van de Kazerne (of van 20 januari t/m 5 februari via mkdoorn.nl). Het werkteam bestaat uit ongeveer 12 personen, zij zijn representanten van verschillende doelgroepen. Niet meedoen maar wel op de hoogte blijven kan via deze website, door zich in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief, twitter of facebook.

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen