Submenu

Participatieplan vastgesteld door gemeenteraad

21-12-2016 982 keer bekeken 0 reacties

Afgelopen maandag 19 december werd het participatieplan door de gemeenteraad van de Utrechtse Heuvelrug unaniem aangenomen. Het participatietraject over de herbestemming van de Marinierskazerne na 2022 kan nu van start gaan.

Het participatieplan vindt u op deze website.
De aftrap vindt plaats met ‘de dag van de kazerne’ op woensdagmiddag (vanaf 15 uur) en avond 1 februari (vanaf 15 uur). U kunt dan, op een moment dat het u uitkomt die middag of avond, uw ideeën voor de toekomst van de kazerne met ons delen. De dag van de kazerne wordt afgesloten rond 20 uur met een gezamenlijke terugblik op de oogst.
U kunt zich op die dag ter plekke opgeven voor het werkteam. Dat zal ook via de website mogelijk zijn in de week voorafgaand aan 'de dag van de kazerne’. De gevraagde inzet van leden van het werkteam en de wijze waarop het werkteam wordt samengesteld uit de geïnteresseerden wordt dan toegelicht. Overigens kan iedereen via de ateliers en de website gedurende het participatieproces inbreng leveren. Tijdens ‘de dag van de kazerne’ krijgen ook de HKU studenten gelegenheid om hun ideeën naar voren te brengen die zij in het kader van een studieopdracht ontwikkelden.

Meer informatie over ‘de dag van de kazerne’ wordt begin januari verspreid via de nieuwsbrief en de website. De dag wordt dan ook aangekondigd via de diverse online en offline media.

We wensen u prettige feestdagen en zien uit naar een mooi interactief proces in 2017.

0  reacties

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen