Submenu

Update herontwikkeling marinierskazerne Doorn

21-07-2021 2976 keer bekeken 0 reacties

De herontwikkeling van de marinierskazerne in Doorn start pas na 2029. Dat is later dan eerder werd gedacht, daardoor is er is meer tijd voor de voorbereidingen en voor het optimaal betrekken van de omgeving.

Op 20 juli 2020 heeft het kabinet definitief besloten om het Korps Mariniers naar Kamp Nieuw Milligen in Apeldoorn te verhuizen (in plaats van naar Vlissingen). De verwachting is dat de nieuwe kazerne in 2028 wordt opgeleverd en dat de mariniers in 2029 hun intrek nemen in het nieuwe onderkomen. Deze verandering betekent automatisch dat de locatie in Doorn pas na 2029 vrij komt voor ontwikkeling. Dat is later dan eerder werd gedacht, daardoor is er is meer tijd voor de voorbereidingen en voor het optimaal betrekken van de omgeving. De samenwerkende partijen – Rijksvastgoedbedrijf, provincie en gemeente - hebben het voornemen om het project ‘Herbestemming Marinierskazerne Doorn’ te hervatten. Nadere informatie volgt later dit jaar.

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen