Submenu

Behoud van natuur en rust voor de natuur en omgeving

R De kruijf 16-09-2017 5678 keer bekeken 0 reacties

Ook ik was aanwezig bij de informatieavond en verrast over de mededeling mbt de onsluiting via de stamerweg. Wij wonen nu 2,5 jaar op de stamerweg met mooie huizen met een historie van soms 100 jaar en ook bewust gekozen om in een groene en rustieke omgeving te gaan wonen.

waarom is naar onze mening dit idee totaal ongeschikt?

- een weg met autoverkeer betekent een enorme toename van gemotoriseerd verkeer wat onze bestaande wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer enorm gaat veranderen

- dit gaat zorgen voor rijen auto's op de stamerweg die de driebergsestraatweg op willen. Dit zorgt tevens voor gevaarlijke situaties met fietsers en overig verkeer.

- daarnaast zal het stamerbos ernstig worden aangetast en (beschermde) dieren worden verstoord. 

Kortom geen auto's over de stamerweg en laat deze wijk voor wat hij is ; een gezellige wijk waar mensen elkaar op straat ontmoeten, kinderen op straat spelen en waar volop genoten wordt van de mooie natuur in de utrechtse heuvelrug .

Roy de Kruijf en Boukje Overdevest

0  reacties

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen