Submenu

Fysieke en Mentale interventie hulpverleners en veteranen met PTSS

ProfielfotoOnno de Visser 24-05-2017 1034 keer bekeken 0 reacties

Mijn voorstel zou zijn om er een multidisciplinair centrum van te maken, waarin de oude tradities van het Korps Mariniers voortleven door zorg aan hulpverleners en veteranen met PTSS. Dat is waar wij expert in zijn en veel resultaten hebben behaald. Echter beschikken wij nog niet over een eigen "basis". Daarin ondersteunen wij stichting De Basis, Centrum 45, Brandweer, Politie en Defensie.

Men kan denken aan In-en Outdoor activiteiten, Fysio, Yoga, Mindfulness, VYTALFIT®, goede cateringfaciliteiten, veel onttspanning, zorghotel. Het moet echt een hersteloord kunnen zijn.

"Adventure Based (Psycho)Therapy" is als enkele therapeutische interventie zeer effectief en komt van oorsprong uit Amerika, waarmee veel militairen en politiemensen met Posttraumatische Stress-stoornis (PTSS) geholpen worden, tijdens hun herstel- en verwerkingsproces.

ABO VYTAL® heeft deze zeer effectieve therapeutische interventie samengevoegd met werkveld ervaring, ervaringsdeskundigheid, cliënt ervaringen en vakmanschap, waardoor de eindresultaten vele malen groter zijn dan één enkele interventie.

De natuur prikkelt onze zintuigen door haar schoonheid, kleur, geur en draagt zorg voor vitaliteit en heling in ons cognitie- en waarnemingspatroon, ofwel bewustzijn.

“Nature Deficit Disorder” is de term die wijst op de problemen die het gevolg zijn van een gebrek aan contact met de natuur. Daardoor raken we fysiek en mentaal ziek. 

Stap voor stap werken wij aan uw innerlijke fysieke- en mentale kracht, waardoor uw zelfvertrouwen en conditie verbeterd, door middel van in- en voornamelijk outdoor activiteiten.

Graag nodigen wij u eens uit te komen kijken op onze website voor meer informatie.

https://www.abovytal.com

Met vriendelijke groet,

Onno de Visser | ABO VYTAL®

0  reacties

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen