Submenu

Resort en/ of hersteloord

Roland Tomeï 05-02-2017 4312 keer bekeken 2 reacties

Het gebouw, EN de omgeving, lenen zich zeer goed voor invulling als resort en/of hersteloord.

Het kan een diversiteit aan diensten huisvesten die toch allemaal gerelateerd zijn aan een maatschappelijke zorgfunctie. Door deze diversiteit en gelijktijdige overeenkomsten kunnen verschillende lokale en regionale zorginstellingen collectief meewerken aan de tot standkoming en exploitatie van deze nieuw functie.

Het mes snijdt aan twee kanten, enerzijds wordt de behoefte aan maatschappelijk zorg op verschillende manieren ingevuld, en anderzijds zijn de stichtings- exploitatiekosten verdeeld en gespreid, en daardoor van meet af aan beheersbaar.    

 

Eduard van Loenen

22-09-17 om 13:36

Een mooi idee als het terrein grotendeels in huidige staat kan worden hergebruik en de belasting op de omgeving niet toeneemt t.o.v. de huidige bestemming .

Onno de Visser

24-05-17 om 13:27

Dat is nog eens een goed idee! Ik moet mijn idee nog gaan toevoegen, maar sluit feilloos aan op dit idee. Ik biedt fysieke en mentale interventie aan hulpverleners en veteranen met PTSS door juist te werken vanuit een natuurlijke omgeving. Het mooiste is om een multidisciplinair concept neer te zetten waar veel mensen op sociaal-maatschappelijk vlak baat bij hebben. www.abovytal.com is mijn website.

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen