Submenu

sportaccommodatie en andere punten

Lucie Wessels 05-02-2017 720 keer bekeken 0 reacties

Allereerst zou ik graag zien dat de Mariniersweg en de Stamerweg weer als doorgaande wegen (voor fietsen en wandelaars) hersteld worden. De besluiten om deze af te sluiten zijn  nogal stil genomen. Evenals het kerkepad van de Stamerweg naar de Woestduinlaan dat van de ene dag op de andere plots gesloten was.

 

Ik heb al veel pleidooien voor sportacommodatie gezien, dat spreekt mij erg aan. Een nieuw openluchtzwembad, gecombineerd met een binnenbad, past toch goed op het oude Kamp Woestduin. Daarnaast een nieuwe Sporthal, atletiek en andere buitensport. Deze facitieteiten zijn er voor een gedeelte al, de plek aan de Arnhemse Bovenweg is prima, de zwembaden kunnen erachter evenals hotel of hotels (zie hieronder).

 

Doorn was ooit een gastvrij dorp met veel toeristen, nu met het Nationale Park zal dit ook weer groeien. Er was een beleidsplan voor het bevorderen van toerisme en gastvrijheid (is hier iets mee gedaan? Hier is een prima mogelijkheid om hotelaccommodatie te verwezenlijken. De combinatie met het zwembad en de prachtige omgeving maakt dit zeker commercieel aantrekkelijk!

 

Dit alles natuurlijk rekening houdend met de omgeving, duurzame bouw.

0  reacties

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen