Submenu

urban landscaping met eetbaar groen intergratie van natuur in de woonwijken

Peter-Pim Stolker 01-02-2017 296 keer bekeken 0 reacties

Op vele plekken op de wereld is men op zoek naar nieuwe vormen van het telen van voedsel. Hele woonwijken 7 flats worden voorzien van eetbaar groen en hoe gek het ook lijkt er zijn meer planten eetbaar dan je in eerste instantie zou denken.

Bij het ontwerpen van nieuwe buitenruimte en bij herinrichting is het noodzakelijk eetbare natuur en veel groen mee te nemen in de omgeving. Hierdoor krijgen we begrip voor ons voedsel, is er minder stress en contact met onze leefomgeving.  

Beeld bij Urban Landscaping met eetbaar groen klik hier http://wqd.nl/5erJ 

Tekst over Urban Landscaping met eetbaar groen klik hier http://wqd.nl/9nje

Je zou eigenlijk het boekje van Sepp Holzer moeten lezen (http://iturl.nl/sncmN). Hoe hij zijn boerderij heeft omgevormd naar een hele andere manier van boeren. Sepp Holtzer wordt nu vanaf alle uithoeken van de wereld ingevlogen om eetbaar groen weer te laten groeien op plaatsen waar men dat eigenlijk voor ommogelijk achtte.

En met een beetje gezond verstand is dat helemaal niet zo ingewikkeld en mochten jullie er niet uit komen dan helpen we graag mee om de zaak een beetje op gang te helpen. 

 

 

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen