Submenu

Unieke locatie voor beleven van recreatie, sport, natuur

Marga van het Erve 01-02-2017 285 keer bekeken 1 reacties

Verbinding leggen met nabijgelegen sportaccomodaties, zwembad, tennisbanen en -hal, golfbaan.

Uitgelezen locatie om gemeente Utrechtse Heuvelrug een boost te geven op de toeristische kalender. Specifiek gericht op evenementen en sportactiviteiten in de natuur. Faciliteiten in het kazernegebouw als horeca, kleedruimtes, sanitair. Het hele jaar door een feest van beleving. Denk aan de Vierdaagse van Utrechtse Heuvelrug met overnachten in tentjes op het kazerneterrein, Langlaufevenementen, hardloop-,  wandel- en rollatorparcours al dan niet met wedstrijdelement, mountainbiken, pony-/paard weekend, triathlon.....

Peter-Pim Stolker

01-02-17 om 15:14

Ik sluit me hier graag bij aan met als toevoeging dat er een mooie combinatie gemaakt kan worden met het bouwen van een nieuw zwembad bij het bestaande sportcomplex. Mogelijk in combinatie met een ouderen flat en een nieuwe schoolgebouw voor de sterrenboog waardoor transport van mensen naar het zwembad tot een minimum beperkt wordt en fit bijven op jeugdige leeftijd en oudere leeftijd een thema wordt op de heuvelrug.
Verhuur de flats en gebruik de huur voor het onderhouden van het zwembad.
Een kerngemeente als de Heuvelrug neemt zijn bewoners immers niet serieus zonder zwembad waar ouderen actief kunnen blijven zonder blessures en jongeren hun zwemdiploma dichtbij kunnen halen.
Daarnaast is er tevens ruimte voor de voor de winnaar en tweede keer genomineerde Sportclub van het jaar Zwemvereniging Woestduin.
Flat, schoolgebouw, bestaande sportcomplex, met schietbaan (historie) combineren met nieuw te bouwen zwembad.

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen