Submenu

verplaatsing van Doorn naar Vlissingen.

Dirk van Haaren 23-06-2018 7286 keer bekeken 0 reacties

Dirk van HAAREN <dirk1940@gmail.com>

21 jun. (2 dagen geleden)
 
aan VVD, CDA, D66, Christenunie, Partij, Groenlinks, SP, PVV, SGP, partijvoordedi., partij
 
 
 
 
 

Beste,

Onderstaand mijn mail aan de 2e Kamer fracties en tevens de mailadressen aan mij bekend van mijn lichting. Een ding wil ik hierbij voor mijzelf duidelijk aan u meegeven, "deze politiek is geen marinier waardig", als ze zo'n belofte van mensonwaardigheid door zetten. 

Wens jullie alle sterkte toe maar bedenk wij in het verleden en jullie nu zijn de beschermers van de macht en het kapitaal.

Met vriendelijke groeten

Dirk van Haaren.

De Nederlandse mariniers moeten verhuizen naar Vlissingen, maar van begin af aan rammelt de financiële onderbouwing van het project. Uit interne documenten van Defensie en het Rijksvastgoedbedrijf — in handen van Follow The Money — blijkt dat de Defensietop kostenstijgingen en financiële risico’s bagatelliseert en verzwijgt. https://www.ftm.nl/artikelen/defensie-verzwijgt-risicos-kazerne-vlissingen?utm_medium=social&utm_campaign=sharebuttonleden&utm_source=mail

Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

Geachte dames en heren,

Hierbij een artikel van Follow The Money. Het is voor mij een zeer onbegrijpelijke houding van deze Minister en de voorgangers. Ik ben van de lichting MKS 60/5 en heb de opleiding in Doorn gehad en steun door dit schrijven de zienswijze van de mariniers. Het gaat in de eerste plaats om mensen en zo langzamerhand ga ik steeds meer beseffen dat de politiek daar geen boodschap aan heeft. Het is lang geleden maar voor mij nog steeds actueel.

Mijn diensttijd verliep van sept ’60 tot sept ’62. Deze diensttijd was met 3 maanden verlengd met als reden voormalig “Nederlands” Nieuw Guinea  moest in Nederlands bezit blijven koste wat kost. Oud Minister van BUZA, de “heer” Luns had dat besloten. Op basis van wat en ten koste van wat en dan wil ik nog maar niet hebben over de beschikbare wapens en munitie. Een paar maanden later was de overdracht. Al eens nagedacht over de zinloze slachtoffers? Wat dit te maken heeft met de verplaatsing van Doorn naar Vlissingen, nou alles.

Als ik naar de berichtgeving luister en kijk, bijv Mali, en over de andere door Nederland opgedrongen militaire deelnames in andere landen, met zoals af en toe in nieuws aangegeven onvoldoende en soms slechte uitrusting, dan komt bij mij de vraag op wat is de mentaliteit van politici naar deze militairen en hun gezinnen? Mogen we het dan hebben over arrogantie, eigenzinnigheid om andere etiketten maar niet te gebruiken, u mag kiezen.

En nu de verhuizing van de mariniers van Doorn naar Vlissingen. Alleen de locatie is al zeer discutabel als ik op de berichten afga. Een belofte van Hillen aan Karla Peijs? Het moet toch niet gekker worden. Karla Peijs zit daar niet meer dus is de belofte vervallen. Maar ik ga het steeds meer begrijpen het volk doet er niet meer toe en in dit geval zijn het meubelstukken die je gewoon kan verschuiven naar de wil van ja van wie.   

Ik hoop van ganser harte dat men tot inkeer komt en het terugdraait en de mariniers in Doorn laat.

Met vriendelijke groeten dankend voor uw aandacht.

Dirk van Haaren

Almere

0  reacties

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen