Submenu

Presentatie Ontwikkelingskader op 12 december

29-11-2017 8166 keer bekeken 0 reacties

Het eindconcept van het ontwikkelingskader voor het terrein van de Marinierskazerne in Doorn is klaar en is op dinsdag 12 december gepresenteerd in het cultuurhuis in Doorn.

Het eindconcept van het ontwikkelingskader voor het terrein van de Marinierskazerne in Doorn is klaar. Op dinsdag 12 december is het ontwikkelingskader gepresenteerd in het cultuurhuis in Doorn. Daarnaast heeft iedereen de gelegenheid gekregen om aan het college en de gemeenteraad een laatste tip of aandachtspunt mee te geven bij de besluitvorming. Het eindconcept ontwikkelingskader is op deze website te vinden onder het tabblad 'Producten'.

 

Het eindconcept van het ontwikkelingskader wordt vastgesteld door de gemeenteraad van Utrechtse Heuvelrug, GS van provincie Utrecht, en het Rijksvastgoedbedrijf, daarna is het definitief.

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen