Submenu

Terreinexcursie 30 augustus - inschrijving gesloten

22-08-2017 8430 keer bekeken 0 reacties

Op woensdagavond 30 augustus wordt nogmaals de mogelijkheid geboden om het terrein van de Marinierskazerne te bekijken. De Marinierskazerne is een beveiligd gebied. U moet zich daarvoor dus wel inschrijven middels onderstaande link (uiterlijk maandag 28 augustus).

Inschrijven in niet meer mogelijk.

 

De eerste rondleiding is van 17:00u tot 18:00u en de tweede is van 18:00u tot 19:00u. Dit houdt in dat u in een groep en onder begeleiding een rondleiding krijgt over de marinierskazerne. U mag de groep niet verlaten en dient de aanwijzingen van de militairen op te volgen.

Elke bezoeker moet zich persoonlijk aanmelden (een aanmelding is dus niet geldig voor meerdere personen). Om het kazerne te op te kunnen heeft u een legitimatiebewijs nodig. U wordt bij de poort van de kazerne aan de Oude Arnhemse Bovenweg, afslag Stamerweg, om 1700 of 1800 (afhankelijk van uw keuze) opgehaald.

Klik hier aan te melden voor de nieuwsbrief.

LET OP: Wanneer u ingelogd bent kunt u onder 'profiel wijzigen' naar het tabblad 'instellingen' gaan en daar onder privacy uw registratie aanpassen zodat uw gegevens niet voor anderen zichtbaar zijn.

Cookie-instellingen